sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Virhekkö?

Olis perjantaina viihteellä. Näin sitten baarissa tämän ihmisen jonka kanssa mulla oli tää puolen vuoden suhde, ja jotain sen jälkeenkin. Pari viikkoa sitten se loppui ja mitään ei pitänyt enää olla. No nyt sitten kuitenkin päädyttiin samaan osoitteeseen yöksi. Jo yöllä yhdessä mietittiin että oliko siinä mitään järkeä. No ei varmaan ollut.
Mä nyt kuitenkin ajattelen asian niin että kaksi aikuista ihmistä vietti yön yhdessä ja molemmat nautti siitä niin ei kai siinä mitään väärää tapahtunut. Kerroin sille tästä blogista ja se luki ne pari kirjoitusta mitä oon kirjoittanut. Sanoi että suunniileen noin oli asiat aistinut.
Hän myös sanoi että haluaa parisuhteen mutta ei mun kanssa. Mäkin haluan sellaisen mutta en välttämättä juuri nyt. Kuitenkin se yö ja lauantai aamu oli ihan mahtavia. Ja jos hän ei halua parisuhdetta mun kanssa mutta kuitenkin nauttii asioista mun lanssa niin miks ei voitais pitää hauskaa. Se löytää kuitenkin sen oikean mutta miks ei ennen sitä vois oöla kivaa.
Musta tuntuu että mä ajattelen asioita liikaa ja oon ehkä ottanut tietyt asiat elämässä turhan vakavasti. Pitäis keksiä miten asiat vois ottaa rennommin.
Nyt mä taaskaan en tiedä mitä tapahtuu mutta en mä jaksa sitä suuremmin murehtia. Ha murehdin kuitenkin. Sellainen mä oon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti